Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Fes la Teva Feina

podcast, radio, entreteniment

  • 0
    Subscribers

Que tal gent?

Asesins en Serie del segle passat, torna el nostre estimat Demian, i les reivindicacions mil·lenaries
Hola a tots i a totes,
T2 - E18 - FTF - Programa 25-01-2021 - Efemèrides en Serie - Reivindicacions Mil·lenarias - Aquest cop estàvem tots tres 
Una vegades mes l'equip de Fes la Teva Feina es reuneix per aconseguir allò que ningú altre pot a fer, parla de Efemèrides en Serie i de com em de reivindica les nostres costums mil·lenaries.

Però aquest cop després de molt em tornat a sentit la veu "terciopelada" d'un dels membres del equip, el nostre estimat Demian

A traves del famós Meet de Google, quin gran èxit el fet d’utilitzar el meet, es una eina que aquests dies de restriccions comarcals, a la espera de que obrin les fronteres utilitzarem, i amb una mica de sort amb una webcam per així saber que esta fent el nostre amic.

El que pensàvem que seria una petita estona va dura quasi tot el programa en directe, perquè es molt difícil ser tècnic i portar-ho a l’hora, es molt difícil, però te la seva recompensa com sentireu si es que aneu a escoltar el programa del dijous 25/02/2021, os deixo el link per anar molt mes ràpid.

Programa del Dijous